Hrvatski radio

Radio Sljeme

Ja sam poslovođa svih gradilišta - poručio gradonačelnik

31.08.2014.

11:19

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Skori početak nove školske godine te otvaranje vrata gradskih vrtića, dodatno su aktivirali prvog čovjeka grada Milana Bandića. Protekloga je dana on obišao 140 milijuna vrijedan kompleks na Kajzerici, gdje se dovršava - izgradnja vrtića, osnovne i srednje škole.

U svome stilu, gradonačelnik Milan Bandić uveo je opću mobilizaciju te poručio kako sve mora biti gotovo na vrijeme. "...ne daj Bog...da u ponedjeljak djeca ne uđu u osnovnu školu, srednju, a ovi mali kIkići u vrtiće...Bolje da nas nema...A, ja sam poslovođa gradilišta svih..." - naglasio je, među ostalim, Bandić. Time je ondržao svoje obećanje od siječnja, kada je prilikom obilaska gradilišta poručio: "...Do jeseni, sa prvim školskim zvonom, bit će otvorena vrata dviju novih škola, srednje i osnovne, te dječjeg vrtića u naselju Kajzerica..."

Kako je tada pojasnio, gradska četvrt Novi Zagreb zapad time će dobiti suvremene obrazovne ustanove s pripadajućom sportskom dvoranom.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.