Hrvatski radio

Radio Sljeme

Javna rasprava o planu gospodarenja otpadom

08.07.2014.

15:46

Autor: Ana Krois

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Javna rasprava o Strateškoj studiji o utjecaju prijedloga plana gospodarenja otpadom u Gradu Zagrebu do 2015. na okoliš koja sadrži i Glavnu ocjenu prihvatljivosti plana za ekološku mrežu i Prijedlogu plana gospodarenja otpadom u Gradu Zagrebu do 2015. trajat će od 8. srpnja do 6. kolovoza 2014.

Tijekom javne rasprave javnosti i zainteresiranoj javnosti će biti omogućen javni uvid u cjelokupnu dokumentaciju na službenoj internetskoj stranici Grada Zagreba te radnim danom od 8.30-15.30 sati na četiri lokacije u Gradu Zagrebu:

  • u predvorju zgrade Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1;
  • u Područnom uredu Trešnjevka, Park stara Trešnjevka 2;
  • u Područnom uredu Peščenica, Zapoljska 1 i
  • u Područnom uredu Novi Zagreb, Avenija Dubrovnik 12.

 
Javna izlaganja o Strateškoj studiji i Prijedlogu plana održat će se:

  • 14. srpnja 2014. u Staroj gradskoj vijećnici, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5/I., u dvorani "A", s početkom u 17 sati;
  • 15. i 16. srpnja 2014. u Tribini Grada Zagreba, Kaptol 27, s početkom u 17 sati.

 
Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Stratešku studiju i Prijedlog plana mogu se, zaključno sa zadnjim danom javne rasprave, upisati u knjige primjedbi, izložene uz predmetnu dokumentaciju ili u istom roku u pisanom obliku dostaviti na adresu: Gradski ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, Sektor za zaštitu okoliša i gospodarenje otpadom, Zagreb, Park stara Trešnjevka 2. Mišljenja, primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.