Hrvatski radio

Radio Sljeme

Obitelj Darija Srne darivala djecu u Nazorovoj

24.12.2014.

17:56

Autor: Ana Krois

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna i njegova obitelj redovito sudjeluju u humanitarnim aktivnostima, a ovaj Badnjak iskoristili su za posjet Dječjem domu u Nazorovoj, gdje su zbrinuta djeca bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ukrajinskog prvaka Šahtara Darijo Srna, njegova supruga Mirela i njihova kći Kasia donijeli su darove i družili se u srijedu s djecom smještenom u Dječjem domu u Nazorovoj ulici u Zagrebu, razveselivši ih tako dan uoči Božića.

Gospodin Srna i njegova obitelj donirali su opremu za Majčinski odjel koji trenutno uređujemo, uključujući 11 krevetića za djecu s opremom, pa onda slatkiše, igračke i poklone za najmlađe, bonove za one malo starije, kao i sportsku odjeću i obuću za naše srednjoškolce. Ovo nam je vrlo važna i vrijedna donacija koja će jako razveseliti djecu, izjavila je ravnateljica Dječjeg doma Jasna Ćurković Kelava.

Dječji dom Zagreb zbrinjava djecu bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu čiji je razvoj bio ugrožen u vlastitim obiteljima te trudnice i majke s djecom. Dom danas skrbi o 220 djece od dojenačke dobi do 21 godine. U Nazorovoj, gdje je sjedište Doma, smješteno je 85 djece u dobi od dojenačke dobi do 7 godina.

Darijo i Mirela poželjeli su djeci sretan Božić i puno zdravlja, sreće i osmijeha u 2015. godini uz poruku - Slušajte svoje tete!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.