Hrvatski radio

Radio Sljeme

Od danas ZET-ove socijalne karte

19.01.2014.

15:44

Autor: Ana Krois, Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Od ponedjeljka, 20. siječnja započinje punjenje pretplatnih kupona za ovu godinu korisnicima koji su pravo na besplatan prijevoz ostvarili prema nekoj od odredbi iz Odluke o socijalnoj skrbi u dogovoru s Gradom Zagrebom i resornim gradskim uredima, nakon što je popis građana koji ostvaruju to pravo aktualiziran.

Valjanost zetovih pretplatnih kupona korisnicima koji su pravo na besplatan prijevoz ostvarili prema nekoj od odredbi iz Odluke o socijalnoj skrbi u dogovoru s Gradom Zagrebom i resornim gradskim uredima, produljen je i na prvi mjesec ove godine.

Glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić u našem je programu najavio kako od ponedjeljka 20. siječnja započinje punjenje tih pretplatnih karata za ovu godinu, nakon što je popis građana koji ostvaruju to pravo aktualiziran: "Mi ćemo tijekom dana dobiti informatičkim putem zapise od resornih gradskih ureda, na kojima će se korisnici sa svoijm podacima naći na tom popisu. Taj će popis biti unesen u naš sustav i kartice će se moći puniti bilo na našim prodajnim mjestima, odnosno na kioscima ugovornih partnera. Moram podsjetiti na one koji dulje vrijeme imaju plastičnu karticu, neka provjere, je li njoj istekla valjanost, bez obzira na besplatan prijevoz u tekućoj godini."

Informacije o pretplatnim kartama mogu se dobiti na telefonski broj 0800 200 060.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.