Hrvatski radio

Radio Sljeme

Od subote počinje skijanje na Sljemenu

14.01.2022.

12:03

Autor: Radio Sljeme

Crveni spust na Sljemenu

Crveni spust na Sljemenu

Foto: S.D. / Radio Sljeme

Nakon Snježne kraljice, na red dolaze rekreativci! U subotu počinje sezona skijanja na Sljemenu čije će staze biti otvorene za građanstvo svaki dan od 9 do 16 sati - javljaju sa Skijališta Sljeme. Bit će otvoreni Crveni spust i Bijela livada, a Zeleni i Plavi spust za sada neće raditi zbog nedostatka snijega.

I ovogodišnja sezona skijanja provodit će se uz posebne epidemiološke mjere pa će, radi kontrole i nadzora, u prodaju biti puštene samo dnevne karte a, do daljnjega, još nema noćnog skijanja.


Sa skijališta javljaju da svi, koji posjeduju "access ski karte" od prošle godine, mogu te karte sami puniti putem online prodaje uz obaveznu registraciju na jednoj od blagajni prilikom prvog dolaska na skijanje.


Cijene dnevnih karata radnim danom su 40 kn za djecu i 70 kuna za odrasle, dok su subotom i nedjeljom cijene 50 kuna za djecu i 100 kuna za odrasle. Karte se prodaju na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade te online da bi se spriječilo grupiranje većeg broja osoba. Obavezno je i pridržavanje razmaka tijekom stajanja u redu na blagajni ili žičari; na žičari trosjed u isto vrijeme mogu se voziti samo dvije osobe osim ako se radi o osobama iz istog kućanstva, a ako nema mogućnosti pridržavanja propisanog razmaka, korisnici su obavezni nositi maske za lice.


Na Sljeme građani mogu doći i javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusom ZET-a koji polazi s Mihaljevca. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici