Hrvatski radio

Radio Sljeme

Peti humanitarni "Koncert za život" u Lisinskom

28.03.2014.

10:48

Autor: Mario Mihaljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U organizaciji Zagrebačke filharmonije i Zaklade Ana Rukavina u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u 19 sati i 30 minuta održat će se "Koncert za život", kojim ćemo se prisjetiti Ane Rukavine i maestra Vjekoslava Šuteja. Večerašnji koncert ugostit će veliki klavirski dvojac Waynea Marshalla i Mladena Janjanina.

Živopisnim izvedbama ovog dvojca i međunarodnim karakterom ovogodišnjeg koncerta, Zaklada želi još jednom podsjetiti građane da je lijek kojim možemo spašavati teško oboljele diljem svijeta u nama.

I ove godine dvorana Lisinski biti će dupkom puna istaknuo je nadzornik orkestra Mirko Boch...

"Dvorana je rasprodana traži se ulaznica više tako da smo izuzetno zadovoljni da možemo pomoć, sam koncert biti će izuzetno zanimljiv".

Zaklada Ana Rukavina svojim djelovanjem želi osnažiti ljudske  vrijednosti u našem društvu i građane potaknuti na solidarnost. Dosadašnjim djelovanjem Zaklade omogućeno je 39 transplantacija  darivatelja iz Hrvatskog registra za pacijente u Hrvatskoj i inozemstvu čime je bolesnima i njihovim obiteljima darovana nova nada i prilika za život.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.