Hrvatski radio

Radio Sljeme

Radovi i sanacije u Ulicama Donje Prekrižje i Šumski prečac

03.04.2018.

14:15

Autor: Margareta Jozinović

Matija Habljak/PIXSELL

Matija Habljak/PIXSELL

Foto: - / -

Jučer je završena sanacija puknuća magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda u ulici Donje Prekrižje gdje trenutno traje i sanacija kolnika. Namjera je i presvući asfaltom makadam u Ulici Šumski prečac, od brojeva 1 do 6, u dužini 200 metara.

Sanacija kolnika podrazumijeva i zamjenu 50-ak metara dužnih rubnjaka koji su prije bili ispod nivelete samog kolnika. Kad smo već tu sanirat ćemo i ogromni propad na koji smo naišli prilikom sanacije cjevovoda. Radove smo počeli jutros, a trebali bi ih završiti do kraja radnog dana sutra, rekao je voditelj podružncie Zagrebačkih cesta, Ante Todorić.

Uz završenu sanaciju cjevovoda, namjera je Grada da presvuče makadam u Ulici Šumski put. Gradonačelnik Milan Bandić najavio je završetak tih radova do petka.

Zahtjevamo da se sanira šumski put, makadam, s kojeg je ralica odnesla šljunak i ostali smo u blatu. Zadovoljni smo da ćemo do petka imati svoj put, dodao je stanovnik Šumskog puta, Jan Lacković. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.