Hrvatski radio

Radio Sljeme

Samo u subotu besplatno autobusom do vrha Zelene magistrale!

20.06.2014.

23:38

Autor: Radio Sljeme

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pridružite nam se na manifestaciji "Svi na zeleno" koja se ove subote održava na livadi Ponikve i kod planinarskog doma 'Glavica'. Do Ponikvi možete brzo stići besplatnom autobusnom linijom koja kreće sa stajališta kod Parka 101. brigade u Gajnicama a koju je samo za "Svi na zeleno" osigurao ZET.

Prvi polazak autobusa je u 9:30, a nakon toga će svakih 25-30 minuta kretati iz Gajnica. S livade Ponikve autobusom će se moći vratiti u Gajnice do 13 sati.

Svi posjetitelji naše manifestacije moći će, ako se uključe u akciju čišćenja, besplatno pojesti kotlovinu 'z olupine kod PD Glavica, isprobati električni automobil na Zelenoj magistrali, besplatno posjetiti špilju Veternicu do 17 sati, te se na koncu besplatno vratiti do Gajnica ili Črnomerca autobusom linije 124 koji polazi s Gornjeg Stenjevca. Do stajališta se dolazi nakon 15 minuta hoda od PD Glavica ili špilje Veternice. Kako biste ostvarili pravo na sve navedeno svakako uzmite svoj kupon nakon što organizatorima predate napunjenu vreću smeća, te ga čuvajte sve do izlaska iz autobusa.

***PARKIRANJE NA ZELENOJ MAGISTRALI BIT ĆE OTEŽANO I DIJELOM ONEMOGUĆENO PA SVAKAKO ZA DOLAZAK KORISTITE BESPLATNU AUTOBUSNU LINIJU***

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.