Hrvatski radio

Radio Sljeme

Samodol otišao iz Holdinga

12.05.2014.

22:56

Autor: Ivan Hlupić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Član Uprave Zagrebačkog holdinga Ante Samodol podnio je ostavku na svoju funkciju i napustio gradsku megatvrtku. Holding njegovo mjesto neće popuniti novim članom Uprave, a Samodolu je zahvalio priopćenjem u kojem ističu njegovu stručnost iako je poznato da se taj bivši čelnik Hanfe još prošlog ljeta otvoreno suprotstavio predsjedniku Uprave Holdinga Slobodanu Ljubičiću zbog plana restrukturiranja tvrtke, izdvajanja i planirane privatizacije pojedinih podružnica.

Samodol je uvelike svojim stručnim znanjem i iskustvom pridonio u provođenju svih poslovnih procesa u cilju stabilizacije poslovanja Društva. Stoga mu želimo uspjeh u svim njegovim budućim profesionalnim izazovima – stoji u priopćenju Holdinga nakon odlaska Samodola iz tvrtke.

Samodol će se posvetiti poslu predavača na Visokoj poslovnoj školi Libertas i konzultantskoj tvrtki Centar za poslovne analize koju ima otprije, otkriva Večernji list. Osnovao ju je sa Željkom Kopčićem koji je sa Samodolom došao u Holding na mjesto pomoćnika uprave. Njih dvojica surađuju još od vremena kada je Samodol vodio Hanfu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.