Hrvatski radio

Radio Sljeme

"Šaptač psima" dolazi u Zagreb

29.04.2014.

15:35

Autor: Mario Mihaljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Međunarodni stručnjak za ponašanje pasa Cesar Millan, poznat po hit seriji “Šaptač psima”, održat će 1. listopada u Areni Zagreb edukativno-zabavni spektakl "Vođa čopora uživo", uz prezentaciju jedinstvene tehnike rješavanja problematičnih psećih ponašanja. Zagrebački spektakl organiziran je u sklopu europske turneje tijekom koje će se Cesar Millan u rujnu i listopadu predstaviti u devet europskih gradova.

Poznat po svojoj hit seriji “Šaptač psima” i novoj seriji “Cesar to The Rescue”, Millan ima autoritet u području pseće rehabilitacije. Za vrijeme predstave s publikom će podijeliti svoju filozofiju povjerenja, poštovanja i ljubavi. Ljubitelje pasa inspirirat će otkrivanjem formule za sretnije i zdravije odnose između ljudi i njihovih najboljih prijatelja.

Uživo će demonstrirati  prepoznavanje i razumijevanje psećeg govora tijela, prepoznavanje uloge nagona u oblikovanju psećeg, ali i ljudskog ponašanja, identifikaciju onoga što aktivira nedolično ponašanje te načine “preodgoja” pasa. Probleme u komunikaciji s psima Millan objašnjava neskladom između "psećeg svijeta instinkta percipiranog kroz njuh, vid i sluh" i ljudskog svijeta intelekta, emocija i duhovnog.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.