Hrvatski radio

Radio Sljeme

Sjednica Gradske skupštine odgađa se za 9. listopada

24.09.2014.

13:57

Autor: Ana Krois, Mario Mihaljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradonačelnik Grada Zagreba je isključivo kao predlagač točaka dnevnog reda iz svoje nadležnosti, povukao sve svoje predložene točke za 19. Sjednicu Gradske skupštine Grada Zagreba, a koja se trebala održati sutra. S toga sam odlučio kako se Sjednica neće održati rekao je njezin predsjednik Darinko Kosor.

 I dok se do poslijepodnevnih sati nije sigurno znalo hoće li se sjednica održati ili neće, oglasio se i predsjednik skupštine Darinko Kosor.

- Gradonačelnik Grada Zagreba je isključivo kao predlagač točaka dnevnog reda iz svoje nadležnosti, povukao sve svoje predložene točke za 19. Sjednicu Gradske skupštine Grada Zagreba, a koja se trebala održati sutra, u četvrtak, 25. rujna 2014. To su učinili i Odbor za Statut, Poslovnik i propise, te Odbor za izbor i imenovanja, kao i sva Upravna vijeća koja su bila predlagači točaka dnevnog reda. Kao predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba, utvrdio sam da je 95 posto od svih točaka dnevnog reda povučeno od strane predlagača, te sam sukladno svojim ovlastima donio odluku o odgađanju sjednice - rekao je Kosor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.