Hrvatski radio

Radio Sljeme

"Skupštinska koalicija je sigurna"

14.05.2014.

20:26

Autor: Mario Mihaljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nismo razmišljali o promjeni koalicijskog partnera jer odnosi u Gradskoj skupštini funkcioniraju dobro rekao je gradonačelnik Milan Bandić u našoj emisiji "Zagrebi po Zagrebu".

"Politika je umjetnost realiziranog a ne mogućeg i zato dok svatko radi svoj posao kako treba nema bojazni" istaknuo je Bandić. No najveću odgovornost ima neovisna lista Milana Bandića koja ima 17 od 27 vijećnika u koaliciji Gradske skupštine dodao je gradonačelnik..

"Koalicija je odlučila da će biti odgovorna, i da će riješavati probleme građana i na tom tragu ako se i dogodi neki problem on se riješi na liniji sastanka ili nadležnog pročelnika ili nadležnog direktora uprave Holdinga, kada se problem pojavi on se i riješi i tu ne vidim nikakvih problema"

Bandić je potvrdio da će se nastaviti s gradnjom fontana u Zagrebu. Rekao je da ne može shvatiti pojednice koji se protive gradnji fontana čija je svrha uljepšavanje gradskih trgova. "Sramota je da na Tomislavcu i Trgu žrtava fašizma imamo onako derutne  fontane istaknuo je gradonačelnik i dodao"..

"Ja sam htio otvoriti oči mnogima da odu u Nuštar, 10 kilometara od Vukovara da vide kako izgleda fontana. Svaka čast Nuštru ali Nuštar ima 7 puta manji BDP od Zagreba.  Svakako ćemo završiti projekt fontana u Zagrebu, to i vrapci na krovu znaju"..

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.