Hrvatski radio

Radio Sljeme

Švaljek: 'Grad će funkcionirati normalno'

20.10.2014.

08:55

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon uhićenja prvog čovjeka Grda - jedno od pitanja koje se nameće jest - kako će dalje funkcionirati Grad. Gradonačelnikova zamjenica Sandra Švaljek - umiruje javnost, poručivši da će sve biti "kako treba".

Grad funcionira - poručila je sinoć Švaljek. Čak i saborski zastupnik, svjedobno povjerenik za Grad Zagreb i Bandićev protukandidat Josip Kregar - gostujući jutros u emisiji U mreži prvog - ocijenio je - Grad će funkcionirati bez većih poteškoća.

"...mi smo se našli na jednom kraćem operativnom satanku..Ono što je u ovom trenutku najvažnije je da Grad fzunkcionira...Smeće će se odvoziti, tramvaji će također voziti, sve će funkcionirati normalno...U odstutnosti gradonačelnika donosim odluke i to ću raditi..." - poručila je Švaljek.

" budući da je Grad jedan dobro ustrojen organizam...u kojem ima jako puno kompetentnih ljudi koji dobro obavljaju svoj posao...ja mislim bez većih poteškoća..." tako je Kregar ocijenio moguće buduće funkcioniranje glavnog Grada Hrvatske.

Pročelnik Gradskog ureda za financije Slavko Kojić izjavio je pak - da gradske financije funkcioniraju, funkcionirale su i funkcionirat će dok je on na njihovom čelu optimalno.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.