Hrvatski radio

Radio Sljeme

Tihomir Gvardiol: "Joško mi je često pomagao u ribarnici!"

17.12.2022.

12:59

Autor: AKK, Radio Sljeme

Tihomir Gvardiol o Jošku

Tihomir Gvardiol o Jošku

Foto: Radio Sljeme/ HRT / RadioSLjeme

Od najpoznatijeg prodavača s Dolca, iskusnog ribara koji je, kaže, prošao gotovo sve ribarnice na Jadranu, ponuda na Dolcu najbolja je u Hrvatskoj. Otac jednog od najboljih nogometnih stopera na svijetu, Tihomir Gvardiol, i danas je s velikim osmijehom na radnom mjestu. Sin mu je, kaže, oduvijek bio veliki radnik, a tata Gvardiol vjeruje da će se Vatreni u Hrvatsku vratiti s broncom oko vrata.

Tihomir Gvardiol i Sanja Brajković uoči utakmice za treće mjesto

- Joško jako brzo uči i, ako napravi grešku, brzo će je ispraviti. Nije kvaran igrač, voli se nadigravati tako da on to gleda kroz sport. Uvijek sam mu rekao da se natječe - ako je netko bolji, stisni mu ruku i čestitaj. Drugi put će, možda, biti drugačije -


Rekao nam je to u subotu ujutro Tihomir Gvardiol koji je, kao i 40 godina dosada, uredno došao na posao u ribarnicu na Dolcu. 


Cijeli razgovor poslušajte u privitku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici