Hrvatski radio

Radio Sljeme

Toplana započinje s grijanjem!

01.10.2014.

14:13

Autor: Ivan Hlupić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

HEP Toplinarstvo započelo je s uključivanjem grijanja korisnicima na području Zagreba, Velike Gorice, Samobora i Zaprešića. Za prebacivanje na zimski režim rada u svim toplinskim stanicama potrebna su najviše tri dana pa će se do kraja tjedna radijatori ugrijati u svim kućanstvima priključenima na toplanu.

Ogrjevna sezona službeno je započela 15. rujna razdobljem spremnosti za grijanje. Obzirom da dugoročna vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda predviđa zahlađenje potkraj ovog tjedna, a povećao se i broj upita krajnjih kupaca za grijanjem, HEP Toplinarstvo će do kraja tjedna uključiti grijanje u svim zgradama spojenim na svoje toplinske sustave.

Krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stanovima i poslovnim prostorima HEP Toplinarstvo poziva da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika poziva da dostave pisanu izjavu o ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi se u svim zgradama moglo uključiti grijanje.

Osim u Zagrebu i gradovima Zagrebačke županije, HEP Toplinarstvo izvjestilo je o početku grijanja u Sisku i Osijeku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.