Hrvatski radio

Radio Sljeme

Udruga Kamensko "bogatija" za dva šivaća stroja

27.03.2014.

11:26

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Udruga Kamensko od poslijepodneva bit će bogatija za čak dva nova šivaća stroja. Jedan od njih uručit će im gradonačelnik Milan Bandić, a drugi Međunarodni klub žena na čelu sa suprugom iranskog veleposlanika u Hrvatskoj Batol el Sharif.

Gradonačelnik Milan Bandić prostorije Udruge Kamensko u ulici Rudolfa Bićanića 4, na Knežiji posjetit će točno u podne. Vrijednim radnicama Udruge, uručit će prvi od ukupno tri šivaća stroja, koja im je, još prije gotovo godinu dana obećao kupiti gradskim sredstvima. Također, radnicama Kamenskog, od pomoći će biti i stroj koji će im donirati Međunarodni klub žena na čelu sa suprugom iranskog veleposlanika u Hrvatskoj Batol el Sharif.

Udruga Kamensko, podsjetimo osnovana je krajem 2011. god. od strane otpuštenih tekstilnih radnica propale industrije Kamensko sa svrhom zajedničkog djelovanja i međusobne podrške u egzistencijalnoj i emotivnoj krizi.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.