Hrvatski radio

Radio Sljeme

09:46 / 09.03.2022.

Autor: AKK/Radio Sljeme

Završnica Večernjakove ruže: Glas za Sanju glas je za radio!

Kreativni "tornado" Radio Sljemena

Kreativni "tornado" Radio Sljemena

Foto: Barbara Vid/HRT / Hrvatski radio

"Neću", "ne mogu" i "nema šanse" riječi su koje njezin vokabular ne poznaje. Po radijskome stažu je među najiskusnijima, ali po životnoj energiji i elanu "najzelenija" među nama. Sljeme je njezina baza, a ona je naš oslonac. Tko god poznaje Sanju Brajković, zna da šuti samo kad spava, a da u njezinim venama teče krv boje Radio Sljemena... Pogledajte zašto!

Kategorija "Radijska osoba godine" - SANJA BRAJKOVIĆ


Glasati možete slanjem SMS-a s tekstom RUZA2021 22 na broj 60085; telefonskim pozivom na broj 065/900 900, kategorija 2 (nakon poziva slijediti govorne upute: najprije odabrati broj kategorije za koju se glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV); slanjem kupona iz Večernjeg lista i Večernjakovih izdanja.


Kategorija "Radijska emisija godine" - "PRSTOM PO GLOBUSU" - autorica Vesna Jurić Rukavina


Glasati možete slanjem SMS-a s tekstom RUZA2021 53 na broj 60085; telefonskim pozivom na broj 065/900 900, kategorija 5 (nakon poziva slijediti govorne upute: najprije odabrati broj kategorije za koju se glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV); slanjem kupona iz Večernjeg lista i Večernjakovih izdanja

prije

2 dana

Trški vrh

Trški vrh - Svod

Emisija

Sve najbolje

Sve najbolje predstavlja i promovira najbolje programske sadrže Drugog programa (zabavni, kulturni, sportski…) koji su emitirani tijekom tjedna. Glazbeni dio emisije rezerviran je za najbolje pjesme aktualne hrvatske produkcije – HR2 TOP 20.

Poslušajte u Slušaonici