Hrvatski radio

Radio Sljeme

Završnica Večernjakove ruže: Glas za Sanju glas je za radio!

09.03.2022.

09:46

Autor: AKK/Radio Sljeme

Kreativni "tornado" Radio Sljemena

Kreativni "tornado" Radio Sljemena

Foto: Barbara Vid/HRT / Hrvatski radio

"Neću", "ne mogu" i "nema šanse" riječi su koje njezin vokabular ne poznaje. Po radijskome stažu je među najiskusnijima, ali po životnoj energiji i elanu "najzelenija" među nama. Sljeme je njezina baza, a ona je naš oslonac. Tko god poznaje Sanju Brajković, zna da šuti samo kad spava, a da u njezinim venama teče krv boje Radio Sljemena... Pogledajte zašto!

Kategorija "Radijska osoba godine" - SANJA BRAJKOVIĆ


Glasati možete slanjem SMS-a s tekstom RUZA2021 22 na broj 60085; telefonskim pozivom na broj 065/900 900, kategorija 2 (nakon poziva slijediti govorne upute: najprije odabrati broj kategorije za koju se glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV); slanjem kupona iz Večernjeg lista i Večernjakovih izdanja.


Kategorija "Radijska emisija godine" - "PRSTOM PO GLOBUSU" - autorica Vesna Jurić Rukavina


Glasati možete slanjem SMS-a s tekstom RUZA2021 53 na broj 60085; telefonskim pozivom na broj 065/900 900, kategorija 5 (nakon poziva slijediti govorne upute: najprije odabrati broj kategorije za koju se glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV); slanjem kupona iz Večernjeg lista i Večernjakovih izdanja

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Sve najbolje

Riječ je o mozaičnoj emisiji koja promovira hrvatski turizam, ekologiju, gastronomiju i enologiju. Emitira se subotom od 10:00 do 15:00 sati. Urednici emisije su Mirko Fodor i Andro Tomović.

Poslušajte u Slušaonici