Hrvatski radio

Radio Sljeme

Zlatku Daliću uručeno "Veliko zlatno srce"

15.03.2018.

15:35

Autor: Mia Majić

Marko Lukunic/PIXSELL

Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: - / -

Udruge branitelja Domovinskog rata uručile su izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću priznanje " Veliko zlatno srce". Tim putem, ističu, žele zahvaliti Daliću za cjelokupan doprinos hrvatskom sportu.

Izbornik hrvatske A vrste vlasnik je priznanja "Veliko zlatno srce" koje su mu uručile braniteljske udruge. Dalić je istaknuo kako je izrazito počašćen što baš od hrvatskih branitelja prima ovakvu nagradu.  Veliko mi je zadovoljstvo biti tu ispred vas, ali i velika odgovornost i obveza da u svom daljnjem nastupu kao hrvatski izbornik zagovaram zajedništvo, toleranciju i prije svega domoljublje, naglasio je.

Osim dodjele priznanja, izbornik Dalić je prokomentirao i što očekuje od skorašnje dvije utakmice koje čekaju Hrvatsku reprezentaciju kao posljednji test uoči priprema za svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. Ova priprema je jako važna za nas, no ne mogu previše očekivati od utakmica što se tiče samog rezultata zbog klupskih obveza i pojedinih ozljeda mojih igrača, ali svakako je najvažnije da se okupimo nakon 4 mjeseca i vidimo što i koliko možemo, zaključio je. 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.