Hrvatski radio

Radio Sljeme

ZUP i Zagreb ti nude, da uštediš kune

16.06.2014.

08:27

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Naziv je to prodajno - edukativne maifestacije koja je prijepodne otvorena na Trgu kralja Tomislava. Organizaciju potpisuje Zagrebačka udruga potrošača, a pokroviteljstvo Grad Zagreb. Potporu potrošačima dao je, otvorivši manifestaciju, prvi čovjek Zagreba Milan Bandić.

U dva dana, koliko manifestacija traje, građani mogu po povoljnim cijenama kupiti dio osnovnih živežnih namirnica i drugih proizvoda te u izravnom kontaktu s proizvođačima, koji su većinom iz Zagreba, saznati više o njihovim proizvodima. Osim toga, građani se na Tomislavcu mogui besplatno informirati o zaštiti potrošača.

 

Gostujući u našemu programu, rad Zagrebačke udruge za zaštitu potrošača, predstavio je njezin predsjednik Vladimir Novotny. Udruga je snovana s ciljem provođenja politike zaštite potrošača i to prvenstveno - davanjem mišljenja na prijedloge propisa koji mogu imati utjecaj na potrošače."...Mi ćemo probat spojit proizvođače i potrošače... u perspektivi bi htjeli doći i do nekog prostora gdje bi mogli plasirati domaću robu..." - istaknuo je Novotny.

Sajam možete posjetiti sve do srijede i to do 18 sati.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.