Hrvatski radio

Radio Zadar

Možda i koja pahulja...

27.01.2014.

09:03

Autor: RZD

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Danas će na širem zadarskom području biti oblačno, kroz jutro će puhati slaba bura i tramontana koja će sredinom dana okrenuti na jugo. Najviša dnevna temperatura 7-8 stupnjeva. Za poslijepodne i sutra ujutro meteorolog Duško Kraljev u prognozi spominje i koju pahulju, ali ne nad gradom nego u zaobalju...

Kao i u noći sa subote na nedjelju, i prošla je noć, i ovo jutro, temperatura zraka u nekim dijelovima kontinentalne Hrvatske niža od -10°C, gdjegod čak bliža -20°C.

Prema trenutačno dostupnim podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda najniža temperatura zraka u 7 sati izmjerena je u Slatini, samo -18°C. Podjednako hladno,-16°C, izmjereno je u Virovitici, a tijekom noći je u Daruvaru najniže izmjereno -14, Slavonskome Brodu -13, Lipiku -12°C...

Oprez - poledica!

Temperatura niža od prosječne za posljednje dane siječnja gotovo je diljem Hrvatske, pri čemu je na Jadranu uglavnom od 1 do 6°C. Iznimno, u Pločama je izmjereno samo -1°C.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.