Hrvatski radio

Radio Zadar

14:51 / 15.05.2022.

Autor: tp

Predavanje "Kako prebroditi krizu" prim. dr. sc. Nevenke Čop, dr. med

Predavanje kako prebroditi krizu

Predavanje kako prebroditi krizu

Foto: - / -

U Znanstvenoj knjižnici Zadar u ponedjeljak 16.svibnja s početkom u 19 sati održat će se predavanja na temu "Kako prebroditi krizu". 

Predavač je prim. dr. sc. Nevenka Čop, dr. med predavat će na temu "Kriza kao izazov za osobni rast", a u utorak 17. svibnja u 19 sati na temu "Zanemareni resurs u podizanju imuniteta".

Zadnje dvije godine život nam se drastično promijenio uvođenjem tzv. "novog normalnog" s usredotočenošću na pandemiju Covida.


Ona je generirala probleme u svim aspektima života, te čitav niz drugih pandemija, kao što je pandemija straha, tjeskobe, depresije, beznađa, inflacije, gubitka radnih mjesta, neizvjesnosti itd. Potresi i ratna zbivanja su situaciju učinili gorom.

Ne možemo upravljati onim što se događa ali možemo koristeći moždane potencijale i resurse koji nam stoje na raspolaganju, odgovoriti konstruktivno i prebroditi krizu, čak izići iz nje snažniji i bolji s više empatije i razumijevanja za druge.

Organizator: Udruga "Bolji život"

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

U programu Radio Zadra uživo

Slušajte najvažnije prijenose sportskih susreta u programu Radio Zadra uživo. Prijenose možete pratiti na 101,8 - 103,00 - 105,9 FM i na http://www.hrt.hr/streamf/ZADAR. Pratite sportske događaje na našim frekvencijama.

Poslušajte u Slušaonici