Hrvatski radio

Radio Zadar

A. Nazor: Vjerujem da ćemo do kraja tjedna zatvoriti igrački kadar

19.08.2014.

11:21

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Punom parom radi se na Višnjiku. Košarkaški Zadra u punom su jeku priprema za novu sezonu u ABA ligi.

Drugi je tjedan otkako košarkaši Zadra odrađuju pripremni dio pod vodstvom glavnog trenera Ante Nazor. Osvrnuo se Nazor na posljednjih odrađenih sedam dana.

„Moram biti zadovoljan i pohvaliti dečke, Sobin, Ivanov i Kraljević uspješno predvode tu skupinu mlađih momaka koji su sada s nama tu. Radi se dobro i bit će još bolje kako se roster bude sve više kompletirao.“

Osim Domagoja Bošnjaka i Jamesa Florencea tijekom dana na treningu očekuje još jednog igrača.

„Da, čekamo i Marka Ramljaka da nam se priključi. Imao je problema s ozljedom, treba vidjeti u kojem je stanju sada to, ne trebam puno niti govoriti koliko je on važan igrač za našu igru“.

Vjeruje splitski stručnjak na klupi momčadi s Višnjika da će vrlo skoro i cijeli igrači kadar za novu sezonu biti zaključen. Očekuju se još dvije prinove, jedna na šuterskoj a druga na poziciji krilnog centra.

 „Radimo na tome, imamo nekoliko opcija na obje te pozicije i možda već i do kraja tjedna i to riješimo. Ukoliko tako i bude imat ćemo puno više vremena za još bolje se uigrati jer trening je ipak osnova svega, bez pravog i mukotrpnog treniranja teško je i ostvariti neki bolji rezultat“.

Dodao je Nazor da će s odigravanjem pripremnih ogleda započeti čim igrački kadar bude u potpunosti definiran.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.