Hrvatski radio

Radio Zadar

22:27 / 17.10.2014.

Autor: Željko Kapelari

Boks: Ante Verunica protiv Apti Dajeva

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Novi veliki izazov u karijeri očekuje ove subote zadarskog borca Antu Verunicu. Neće Ante ovoga puta nastupiti u kickboxingu gdje smo ga većinom gledali već će zabilježiti borbu u boksu.

Pred njim je šesti meč u profesionalnoj karijeri i to u Rusiji, točnije Rostovu na Donu. Očekuje ga domaći predstavnik Apti Dajev.

„Jako malo znam o njemu, dvije njegove borbe uspjeli smo pogledati i vidi se da je riječ o dobro i kvalitetnom boksaču. Ima do sada stopostotan učinak, odradio je osam borbi i svih osam završio je kao pobjednik. Sigurno se nada da će tako biti i sada ali na meni je da ga u tome pokušam spriječiti“.

Zadovoljan je Verunica kako je odradio pripreme, iako nije imao baš dosta vremena da se još bolje pripremi.

„Dosta kasno saznao sam za ovu borbu ali nema veze. Treniram i inače svaki dan tako da neće biti problema. Odnedavno sam u BK Diabolik kod Damira Zrilića gdje sam i odradio sve pripreme za ovaj meč. U Rusiju je samnom pošao i Niko Marketin kao trener, nadam se da će to biti dobitna kombinacija“.

Borba će se održati s početkom u 18 sati po hrvatskom vremenu.

         

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.