Hrvatski radio

Radio Zadar

Boks: Martin Gulan iz “Zlatne rukavice” na EP-u za kadete

30.10.2014.

22:48

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Svega nekoliko dana ostalo je do početka 18. po redu Europskog prvenstva u boksu za kadete koje će se održati u ruskom gradu Anapi. Jedan od sudionika tog natjecanja je i mladi zadarski boksač Martin Gulan iz BK Zlatna rukavica.

Poznavajući rezultate predstavnika tog kluba gdje su glavne perjanice braća Filipi, Toni i Bepo, možemo s punim pravom i od mladog Gulana u skorašnjoj budućnosti očekivati odlične rezultate. Tko zna, možda pozornost na sebe skrene već sada u Rusiji.

“Riječ je o dečku koji je svojim marljivim pristupom trenizima i zaslužio da ide na ovo prvenstvo. Sada je na njemu da pokaže što zna a mi znamo da može puno. Ovo će mu biti lijepa prilika da vidi među tom jakom konkurencijom gdje je i koliko vrijedi. Nemamo neki veliki imperativ rezultata, neka samo boksa onako kako zna I mi ćemo biti zadovoljni” – poručuje trener u BK Zlatna rukavica, Edi Milošević.

Na EP-u će nastupiti boksači iz 33 države a boje Hrvatske zastupat će 8 boraca.

 

 

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.