Hrvatski radio

Radio Zadar

21:08 / 04.06.2014.

Autor: Željko Kapelari

Final fight Championship opet u Zadru

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pozivaju se svi ljubitelji borilačkog sporta da u petak napune Višnjik i uživaju u mečevima koji ih očekuju. Nastupaju i zadarske snage Verunica, Mikulić i Brkljača.

Danas je najavljen 13. FFC koji će biti održan u petak u dvorani Krešimira Ćosića. Na programu će biti dvanaest  mečeva, šest po pravilima kickboxa i šest po MMA.

U glavnoj borbi večeri sastat će se Igor Jurković i Luis Tavares. Tri svoja predstavnika imat će Zadra, to su Ante Verunica te Božo Mikulić i Ivan Brkljača.

Orsat Zovko, predsjednik FFC-a i glavni organizator priredbe.

„Višnjik je jedna od najljepših dvorana u kojima sam uopće bio i prošle godine je bila stvarno vrhunska atmosfera. U međuvremenu smo još dodatno pojačali produkciju, uveli smo neke izmjene i cijela priča je još atraktivnija i još bolja. Govoreći o fight cardu, potrudili smo se opet dovesti najbolje regionalne borce i neke svjetske zvijezde poput Igora Jurkovića. Priredba će biti prenošena u pedesetak zemalja svijeta što je već neki standard koji nas prati duže vrijeme“.

Početak borbi bit će u 20 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.