Hrvatski radio

Radio Zadar

Vaterpolistima Zadra drugo mjesto u Prvoj B ligi

11.06.2014.

07:45

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Osvojenim drugim mjestom Zadrani su osigurali naredne sezone igranje u rangu više a to bi trebala biti Prva regionalna liga o kojoj se još uvijek malo zna.

Veliki uspjeh ostvarili su vaterpolisti Zadra. U natjecanju Prve B lige osvojili su drugo mjesto dok je prvak postala Opatija.

 Na ostvareno se osvrnuo trener Goran Jovančević.

„Presretan sam, ovo je naš najveći uspjeh od igranja Prve B lige. Čestitam dečkima na uloženom trudu, na kraju nam se sve to lijepo i vratilo“.

Pitali smo Jovančevića jeli se nadao ovakvom rezultatu.

 „Sramežljivo smo se pribilježili da ćemo biti među onima koji će se plasirati u ligu za prvaka. Neke utakmice i bodove smo olako izgubili, da nije bilo tako niti prvo mjesto ne bi bilo nemoguća misija. Međutim, još jednom ističem ovo je veliki rezultat i mi smo i više nego zadovoljni“.

Osvojenim drugim mjestom Zadrani su osigurali naredne sezone igranje u rangu više a to bi trebala biti Prva regionalna liga o kojoj se još uvijek malo zna. Hoće li tamo i igrati sada je teško znati, kako nam je Jovančević rekao liga zahtjeva znatno povećanje novčanih sredstava te bi se prije svih Grad Zadar kao glavni financijer trebao odlučiti želi li imati među ostalima još jednog prvoligaša. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.