Hrvatski radio

Radio Zadar

4 dana moto-spektakla

12.06.2014.

08:03

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Od danas pa do 15.lipnja Biograd na Moru domaćin je jednog od najvećih europskih okupljanja zaljubljenika u Harley Davidson. Nakon uspješne 2011. godine, Croatia Harley Days - H.O.G. Rally ponovno se vraća na Jadransku obalu, a ove godine najavljen je dolazak čak 30 tisuća motocikala.

Harley entuzijaste i znatiželjnike očekuje četiri dana pravog moto spektakla u krugu velike Harley-Davidson obitelji.Organizatori Grad Biograd na Moru, Harley Davidsoni Adria Events pripremili su bogat program u čijem će glazbenom dijelu nastupiti neki od najpoznatijih europskih cover bendova. 

Croatia Harley Days ponudit će i mnoge druge zabavne sadržaje i događanja. Najzanimljiviji su Custom Bike Show - atraktivna izložba prerađenih motocikala koja je na rasporedu 13. lipnja, a dan kasnije, 14. lipnja spektakularna parada na trasi od Zadra do Biograda u kojoj će sudjelovati nekoliko tisuća Harley-Davidson motora. Gosti manifestacije moći će razgledati i isprobati najnovije Harley-Davidson motocikle, upoznati šire biogradsko područje zahvaljući organiziranim turističkim obilascima ili pak uživati u bogatoj gastro i eno ponudi.

Istaknimo kako će posjetitelji u svim događanjima moći uživati potpuno besplatno, a ulaznica je potrebna samo za motocikle, poručuju organizatori.

U subotu14. lipnja s početkom u 

Okupljanje sudionika defilea u subotu14. lipnja, predviđeno je sa početkom u 10:30 sati, i to na prostorima hotelskog kompleksa "Borik"(autokamp i glavni ulaz), na dvorištu i parkiralištu Hotelijersko turističke i ugostiteljske škole u ulici A.G. Matoša u Zadru. Defile od Zadra do Biograda n/m počinje u 12.30, a organizatori očekuju sudjelovanje od 3 do 4.000 sudionika. Sve o trasi, regulacijji prometa i preporukama pročitajte na donjem linku:

http://zadarska.policija.hr/MainPu.aspx?id=187489

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.