Hrvatski radio

Radio Zadar

B.hive

16.05.2014.

13:17

Autor: HRT-Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

„Eko-Zadar“ u sklopu projekta „B.hive" financiranog od strane Europske unije, objavio je poziv svim zainteresiranim udrugama s područja Zadarske županije s ciljem pružanja 4 tipa besplatnih usluga na period od godine dana.

Na ovaj poziv mogu se prijaviti sve udruge koje su na dan podnošenja prijave na poziv upisane u registar udruga pri Uredu državne uprave Zadarske županije te djeluju neprofitno i koje su u nedostatku ili su slabo kapacitirane u jednom ili više od navedenih područja: 

  • Knjigovodstvo za udruge
  • Web dizajn (dizajniranje i izrada web stranice)
  • Odnosi s javnošću (PR)
  • Izrada i provedba projekata financiranih iz EU fondova 

Svaka udruga se može prijaviti na jednu ili više ponuđenih usluga. Broj udruga po usluzi je ograničen te će na svaku uslugu biti raspoređeno po 15 udruga, s tim da jedna udruga može istovremeno biti korisnica i više usluga. Uz pružene usluge, članovi udruga će primati mentorstvo iz navedenih područja te tako jačati svoje interne kapacitete. 

Udrugama će usluge pružati novozaposleni stručnjaci u navedenim područjima iz novouređenog i novoopremljenog prostora u Zrinsko Frankopanskoj 3 na Relji. Prostor je, za potrebe projekta, osigurao Grad Zadar, koji je ujedno i partner na projektu, dok su troškovi uređenja i opremanja kompletno financirani od strane Europske unije. 

Detaljne informacije o pozivu i načinu prijave te ostale informacije o projektu „B.hive" dostupne su na službenim internet stranicama „Eko-Zadra" i na facebook stranici projekta: 

www.ekozadar.hr

www.facebook.com/B.hiveproject

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.