Hrvatski radio

Radio Zadar

Božiću odbijena žalba

23.10.2014.

15:00

Autor: Filip Buzov

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na sjednici županijskog Turističkog vijeća jednoglasno je odbijena žalba Zorana Božića pristigla po natječaju za izbor direktora ureda Županijske turističke zajednice. Podsjećamo, Vijeće je njegovu kandidaturu odbilo navodeći kako ne ispunjava uvjete natječaja, a na kraju je za novu direktoricu izabrana Mihaela Kadija.

U objašnjenju dosadašnji prvi čovjek županijskog TZ-a Ivo Dunatov ponovio je kako je Božić odbijen jer na natječaj nije priložio traženu potvrdu o trogodišnjem radu na rukovodećim mjestima. Kadija je to učinila, kaže Dunatov odgovarajući na još jedan prigovor:

Turističko vijeće nije po dostavi navedene potvrde, od kandidatkinje tražilo nikakvu nadopunu dokumentacije već je od poslodavca koji je potvrdu izdao zatražilo dodatno tumačenje iste, što ni na koji način ne predstavlja postupak kojim bi se diskriminiralo Zoran Božić. Naime postupak provjere dostavljene dokumentacije je legitimno pravo vijeća.

U tom smislu nastavio je Dunatov ne može se prihvatiti ni naknadna dostava dokumentacije i podnošenje žalbe. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.