Hrvatski radio

Radio Zadar

Četiri škole u Zadarskoj županiji od sutra ipak "online"

09.01.2022.

09:21

Autor: V.Š./Radio Zadar

Zgrada Tehničke i Strukovne škole u Zadru

Zgrada Tehničke i Strukovne škole u Zadru

Foto: Dino Stanin / Pixsell, arhivska fotografija

Dok u čitavoj Hrvatskoj sutra počinje nastava po a-modelu, u paškoj osnovnoj i srednjoj školi nastava će biti organizirana online - na daljinu zbog većeg broja nastavnika u samoizolaciji. 

Tako su odlučili i ravnatelji zadarskih tehničke i strukovne škole, a odobrio im lokalni stožer. Naime, kako obje škole pohađa oko tisuću učenika, očekuje se da bi barem dvadeset posto njih moglo doći zaraženo na nastavu zbog masovnih druženja tijekom proteklih blagdana. Učenike su o tome obavijestili i na svojim mrežnim stranicama.Poštovani, Tehnička škola od 10. siječnja 2022. (ponedjeljka) prelazi na odgojno-obrazovni rad po Modelu C (nastava na daljinu). Nastava će se odvijati u jutarnjoj smjeni s početkom u 08,00 sati. Nastavni sat traje 40 minuta, nakon kojeg je odmor 5 minuta. Nakon 3 sata je veliki odmor u trajanju od 15 minuta.

TŠ Zadar

Učenike su o odvijanju nastave na stranicama obavijestili i iz Strukovne škole Vice Vlatkovića s pojašnjenjima oko organizacije praktične nastave. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.