Hrvatski radio

Radio Zadar

Dvorski: "Ako ne vidimo da ovo nije bio pravedan natječaj - onda smo slijepi"

29.01.2014.

13:03

Autor: F. Buzov

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Imenovanje novog županijskog pročelnika Upravnog odjela za more i turizam na današnjem kolegiju župana obilježilo je negodovanje dožupana Rudolfa Dvorskog. On je prigovorio jer je od ukupno 18 kandidata za to mjesto, u medijima jedino procurilo ime njegova stranačkog kolege iz HSP-a dr. Ante Starčevića, Vedrana Zrilića. On je time, smatra Dvorski, unaprijed diskreditiran. Izbor novog pročelnika Krešimira Laštre kratko je komentirao kako se nada kako je to dobar izbor. Evo njegova komentara za novinare:

      "Da li je to pravedan natječaj ?, ako svi ne vidimo da ovo nije bio pravedan natječaj onda smo slijepi, ako meni netko može reći da se još koje ime spominje osim Vedrana Zrilića, u redu ja ću priznati ok, ali nije, ponavljam ja neću dozvoliti kao dopredsjednik stranke da se diskreditira netko samo zato što je naš član."  

 

Župan Stipe Zrilić na kolegiju je rekao Dvorskom: 

"Nema komentara dok ja vodim sjednicu, to je upravni  postupak, ne radi se o tome da ja vama nešto želim zabraniti, to je zbog te vrste postupka koji je strogo propisan. Što se mene tiče vi poslije dajte slobodno izjavu, jer da se mene pita nešto u ime HDZ-a ja to ovdje ne bi govorio."

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.