Hrvatski radio

Radio Zadar

Generali prognozirali pobjedu

12.06.2014.

13:41

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Nadam se da će biti pobjeda Hrvatske večeras. Teško je prognozirati rezultat, ne bih želio nagađati, ali vjerujem u naše momke" - rekao je Gotovina. "Moja prognoza je 2:1 za Hrvatsku. Vjerujem izborniku, vjerujem da su dečki dobro pripremljeni, moramo biti uvjereni u dobar rezultat" – rekoa je Markač.

U povodu Dana grada Benkovca održana je svečana sjednica Gradskoga vijeća na kojoj su povelje počasnih građana grada Benkovca uručene generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču. Međutim, ipak danas je najvažnija tema nogometni spektakl Hrvatska - Brazil na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva. Novinare je stoga zanimalo kako generali prognoziraju ishod večerašnje utakmice.   

- Nadam se da će biti pobjeda Hrvatske večeras. Teško je prognozirati rezultat, ne bih želio nagađati, ali vjerujem u naše momke. To su dobri momci, imamo super izbornika i zato sam siguran da imamo šanse – rekao je general Gotovina.

- Moja prognoza je 2:1 za Hrvatsku. Vjerujem našem izborniku, vjerujem da su dečki dobro pripremljeni, imamo dobru reprezentaciju i moramo biti uvjereni u jedan dobar rezultat istaknuo je general Mladen Markač.

Na novinarsko pitanje, jeli nedostaje reprezentativcima ratničkoga, odnosno natjecateljskoga duha, general Markač je rekao da nogometašima ne nedostaje duha, da čitava Hrvatska živi sa svojom reprezentacijom, te da se nada pobjedi. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.