Hrvatski radio

Radio Zadar

Grdovićevih 35

14.02.2014.

06:00

Autor: Ž. Morović Rudić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Mladen Grdović danas će velikim koncertom na Višnjiku obilježiti 35 godina svoje karijere. " Prilagodio sam i skratio svoje pjesme kako bi gosti mogli otpjevati barem tri svoje" najavljuje poznati Zadranin. Uz Kiću Slabinca, Matu Bulića, Škoru i Ivanu Kovač, nastupit će brojni Zadrani: Pekota, Jelenković, Ićo, Vili Kalmeta, klape Niko i Kontrada, grupa Banana i grupa Romantic koja prati Grdovića. Koncert je i humanitarnog karaktera jer prihod ide Dariji Šimunov oboljeloj od multiple skleroz

    " Najmanje sviram u Zadru. Znate pjevači su uvijek malo stisnuti u svom gradu, pa tako i ja, ali kad imate nešto dobro, lipo i pametno znate kako će se svi dobro zabaviti i publika i izvođači. Zvale su me kolege iz svih krajeva Hrvatske. Kiću sam želio na svom koncertu jer je bio moj idol, Ivanu Kovač jer je simpatična, dobro piva i jer sam jako zahvalan njenom ocu, ali sam htio da na ovom koncertu budu naši zadarski glazbenici, moji dragi prijatelji "

izjavio je Mladen na najavnoj konferenciji za novinare. Koncert " 35 godina s vama" počinje u 20 sati, voditelji su Tamara Šoletić, Gordan Kurtović i Igor Jelenić Toto.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.