Hrvatski radio

Radio Zadar

Hostel Forum - u svjetskom klubu neobičnih hotela

11.12.2014.

15:31

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zadarski hostel, Boutique Hostel Forum, prvi je smještajni objekt u Hrvatskoj koji je izabran da bude dio prestižne međunarodne kolekcije neobičnih hotela svijeta - GoUnusual, izvijestili su iz hostela.

Riječ je o višestruko nagrađivanom online i tiskanom vodiču koji prezentira i promovira više od 300 jedinstvenih i neobičnih objekata gdje, kako kažu predstavnici vodiča, “možete spavati s pričom". Od kućica na stablu, špilja, aviona, vlakova, crkve, iglua i zatvora - čak i objekata pod vodom.

Ekipa iz hostela Forum prigodom ovog priznanja kaže kako je počašćena te kako će cijela priča oko prisutstva u skupini GoUnusual pridonijeti promociji ne samo hostela, već i Zadra kao destinacije. Martina Knežević za program Radio Zadra kaže:

        Svi ti objekti su posebni po nečemu. Ako pogledate njihove stranice onda vidite smještajni objekt špilja, vlakovi, avioni, svašta...bude vam zaista čast što je ovakav naš hostel ušao u takav odabir. Svidjela im se naravno lokacija, pogled, to što smo iskoristili prostor što smo više mogli, ali im se svidjela im se i atmosfera i sam doživljaj... 


Svevremenska arhitektura, moderan dizajn, iznimna lokacija i impresija jedinstvene cjeline hostela i vanjskog života na Forumu, kao centralnom mjestu susreta kako nekada tako i danas, bili su argumenti zahvaljujući kojima je vodič GoUnusual odlučio uvrstiti ovaj hrvatski objekt u svoju svjetsku priču i tako ucrtati Zadar na turističku mapu destinacija sa neobičnim smještajnim objektima, navodi se u priopćenju.Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.