Hrvatski radio

Radio Zadar

Humanitarna akcija za pomoć obitelji Anđele Tičić

25.01.2018.

13:49

Autor: Suzana Dražić

Izvor: Zadarski list

Izvor: Zadarski list

Foto: - / -

Sutra, 26. siječnja u Zadru humanitarna akcija za pomoć obitelji teško oboljele Anđele Tičić. Anđela je u induciranoj komi i zatajili su joj bubrezi i pluća, a njezina obitelj treba pomoć. "Ajmo moj grade pomozimo joj", poziv je upućen preko facebook stranice "Mame iz Zadra".

Inicijatorica akcije Marijana Ikić ističe kako je posljednjih dana već prikupljeno dovoljno pelena, pa sugerira Zadranima da doniraju novčani prilog: Nisam znala i nisam se nadala da će biti ovakav odaziv, bila sam kod njih, inače, oni žive u težim uvjetima, u njihovoj kući ima vlage i svega, tako da bi im svaka kuna dobro došla. Tražili smo pelene, hranu i druge potrepštine. Pelena sada imaju dovoljno i apeliram da se da novčani prilog, pa makar i jednu kunu, jer važno je srce!
Humanitarna akcija za jednogodišnjeg Mihaela Lisicu, sina oboljele Anđele, održat će se u petak, 26. siječnja, od 18 sati, ispred Konzuma (bivši Mercator) u Ulici bleiburških žrtava.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.