Hrvatski radio

Radio Zadar

Izbušene gume na vozilima Sokol Marića

27.11.2014.

10:38

Autor:

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sinoć oko 21 sat, na parkiralištu na Jadranskoj cesti u Zadru, nepoznati je počinitelj izbušio gume na osam teretnih i osobnih automobila. Iz policije su nam potvrdili da su tri vozila u vlasništvu zaštitarske tvrtke Sokol Marić.

Rekao nam je to glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan koji je također istaknuo da su na ostalim vozilima izbušene guma nekoliko fizičkih i pravnih osoba. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Kako je Slobodna Dalmacija objavila vijest da se predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker navodno odmara u vili Zlatka Marića, vlasnika „Sokol Marića“, na Karibima, krenula su nagađanja, ima li bušenje guma veze s tom informacijom.

Iz tvrtke „Sokol Marić“ su nam priopćili kako je njihov vlasnik Z. Marić  opovrgnuo pisanje splitskoga dnevnog lista naglasivši da gospodin Davor Šuker zasigurno nije na odmoru u vili gospodina Marića, niti zna gdje se isti nalazi ovoga trenutka.

Stoga, kako dalje navode u priopćenju, slučaj bušenja guma ne dovode u vezu s iskazivanjem nezadovoljstva prema Hrvatskom nogometnom savezu.

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.