Hrvatski radio

Radio Zadar

Jadranske igre u Dobropoljani

01.07.2014.

07:21

Autor: HRT-Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dobropoljana će danas biti centar otočnog svijeta i najbolje ljetne zabave na Jadranu.

Točno godinu dana nakon što su se u mjestu Pašman održale odmilja nazvane Prve europske Jadranske igre, otočke će ekipe ponovno prodefilirati terenom i odmjeriti snage u tradicionalnim igrama koje u kratkom ljetnom periodu povežu čitav Jadran. Ove će se godine stare i neke nove ekipe boriti za prestiž najbolje ekipe koja će predstavljati otok Pašman u osmini završnice. Ekipe s Pašmana prošle su sezone postigle zapažene rezultate – Pašman i Tkon (Ćok) natjecanje su završili u osmini završnice, dok je mlada i perspektivna ekipa Tkon (Agape) svoj posljednji nastup imala u četvrtzavršnici na Viru, gdje se natjecala protiv ekipa Pag-Vlašići (Južina) i Tribunj (ekipe koje su se natjecale u finalu).

Jadranske igre u Dobropoljani počinju u 19:30 sati, a za zagrijavanje terena biti će zaduženi najmlađi natjecatelji koji će u 18:00 sati odmjeriti snage na Jadranskim igrama Junior.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

17 h

Nadin 2022

Kušanje vina