Hrvatski radio

Radio Zadar

Kalmeta: Sve vam je rekao moj odvjetnik

18.11.2014.

12:20

Autor: Nikola Barać

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na obilježavanju u Škabrnji bio je i gradonačelnik Zadra Božidar Kalmeta kojega su novinari pitali da detaljnije kaže o proceduri koja slijedi vezano uz proširenje istrage nad njim u aferi Remorker.

"To vam je rekao moj odvjetnik, znate da je ne mogu pričati o tome" - rekao je Kalmeta. Na pitanje o daljnjoj proceduri, Kalmeta je rekao da slabo zna proceduru jer nije do sad bio u ovakvoj situaciji. "Stvarno ne znam i ne zamaram se procedurom, zato imam odvjetnika".

Na pitanje ima li svjedoka koji ga terete, Kalmeta je odgovorio pitanjem. "A što vi to mene pitate? Naravno da svjedoci ne mogu postojati i ne postoje. To su sve špekulacije. Kad dođe vrijeme sve ćete znati" - rekao je Kalmeta.

Na upit novinara zašto nije bio jučer u Škabrnji kada je tu bila HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović Kalmeta je odgovorio kako je bio na putu. Podsjećamo Grabar Kitarović je na upit zašto ga nema, odgovorila - Pitajte gospodina Kalmetu.

Nakon što sam bio u gradskoj upravi ujutro, što ste vidjeli , otišao sam na put i navečer se vratio - dodao je Kalmeta koji je bio i začuđen idućim pitanjem kako ga nema dosta dugo u Škabrnji. Svaku godinu sam ja u Škabrnji, pitajte mještane, na dan sjećanja svake godine sam ja tu, baš svake - naglasio je na kraju.  

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.