Hrvatski radio

Radio Zadar

Kiša opet prouzročila probleme

02.09.2014.

09:13

Autor: HRT-Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Poplavljeni podrumi, pala stabla, problemi u prometu rezime je jučerašnjeg nevremena na zadarskom području.

Tijekom jučerašnjeg dana na području Zadarske županije pala je veća količina kiše koja je prouzročila poplavljivanje podrumskih prostorija na području: Pakoštana, Biograda, Draga, Sukošana, Bibinja i Benkovca. Na intervencije ispumpavanja vode su izlazili vatrogasci.  Zbog vode na prometnici, otežano se prometovalo na D8 u Sukošanu i Dragama, a zbog bure, na dionici A1 od Maslenice do Sv. Roka prometovala su samo osobna vozila.

Vatrogasci su jučer tijekom dana zbog poplava intervenirali 37 puta, a 2 puta zbog palog stabla na Pagu i Viru te jednom zbog prometne nesreće kod Miranja gdje su unesrećene izvukli vatrogasci JVP Benkovac. Zbog palih stabala vatrogasci su noćas intervenirali još dva puta. U 23,58 zaprimljena je dojava da je palo stablo na Pagu koje su uklonili vatrogasci DVD Pag ,a u 1,43 zaprimljena je dojava da je palo stablo u Nadinu. Uklonili su vatrogasci JVP Benkovac.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.