Hrvatski radio

Radio Zadar

KK Puntamika: Hrvoje Vlašić otišao, Roko Jurlina nastavlja

02.03.2022.

18:29

Autor: HRT Radio Zadar

Hrvoje Vlašić

Hrvoje Vlašić

Foto: Andrej Jančijev / KK Puntamika

U Košarkaškom klubu Sonik Puntamika drugi je put ove sezone došlo do promjene trenera. Naime, nakon nepunih mjesec dana klub je napustio Hrvoje Vlašić te će momčad u nastavku sezone voditi njegov dosadašnji pomoćnik, ujedno i trener u omladinskom pogonu, Roko Jurlina.

- Još prošli tjedan zahvalio sam se predsjedniku kluba, jer smatram da u ovom trenutku, s obzirom na situaciju u momčadi, nema potrebe za mojim angažmanom. Došlo je do značajnih promjena u igračkom kadru i ja se mogu samo zahvaliti svima u klubu na ukazanom povjerenju te im poželjeti mnogo sreće u nastavku natjecanja - rekao je Vlašić.


Roko Jurlina već je vodio momčad u nekoliko navrata i dobro poznaje većinu igrača koju ima na raspolaganju.


- Situacija sigurno nije dobra, neki igrači su napustili momčad, ali to nipošto ne znači da ćemo se predati. Moramo se skupiti i odigrati najbolje što možemo do kraja natjecanja. Pokušat ćemo dovesti još poneko novo ime kako bi osvježili momčad i boriti se do kraja - kaže Jurlina.


Sljedeću utakmicu Puntamičani bi trebali igrati 12. ožujka na gostovanju kod Zaboka.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.