Hrvatski radio

Radio Zadar

Lesnina otvara svoja vrata

26.11.2014.

16:31

Autor: Filip Buzov

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U poslovnoj zoni Murvica pokraj Zadra za dva se dana otvaraju vrata najsuvremenijeg centra "Lesnine" u Hrvatskoj. Investicija od 20 milijuna eura otvorila je 125 radnih mjesta te još dodatni posao za oko pedeset kooperanta.

Sve za opremanje vašeg doma uz stručnu pomoć osoblja od sada možete naći na 20 tisuća četvornih metara  - kažu nam predstavnici ovoga poznatog slovenskog proizvođača i distributera namještaja koji tako unatoč krizi i recesiji šire svoje poslovanje u Hrvatskoj.

 

"Za dva dana otvaramo najljepši centar na području ovog dijela države, radi se o prostoru 20 tisuća četvornih metara, prodajno skladišnih površina …..u ovom centru su prezentirani najnoviji trendovi." - istaknuo je Rajko Magdalenc, generalni direktor Lesnine Hrvatska.

Radi posla u Lesnini došao sam iz Osijeka, preko oglasa sam se prijavio i vrlo brzo su me pozvali na razgovo - rekao nam je Josip Vukoja iz Osijeka.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.