Hrvatski radio

Radio Zadar

Miro Dundov novi predsjednik KK Puntamika

18.05.2022.

12:36

Autor: Željko Kapelari

Miro Dundov, novi predsjednik KK Puntamika

Miro Dundov, novi predsjednik KK Puntamika

Foto: Likar / //

Mirko Jošić više nije predsjednik KK Sonik Puntamika. Ostavku je iz osobnih razloga podnio na Izvanrednoj skupštini kluba održanoj u Jazinama. Novi predsjednik kluba u sljedeće četiri godine bit će Miro Dundov.

Punih trinaest godina Mirko Jošić bio je na čelu HT premijerligaša iz Jazina.


- Mislim da je došlo malo do zamora materijala, moja želja je bila da to preuzme mlađa ekipa i da nastavi ovaj jedan dobar kontinuitet. I padali smo i dizali se i mislim da smo napravili jako puno za zadarsku djecu u tom periodu i to je za mene bila najveća čast i zadovoljstvo.


Njegov nasljednik je kao što smo rekli bivši igrač „zelenih” Miro Dundov.


- Najbitnije je bilo da se u ovo uključe svi bivši igrači i veterani koji mogu pomoći klubu. Svi smo išli srcem, kad se nešto voli, prvo se razmišlja srcem pa tek onda glavom. Dokle god budemo imali entuzijazma kojeg sada imamo ja se ne bojim za uspjeh kluba.


Dopredsjednici su Marin Pijaca i Teo Petani. Tajnik kluba je Andrijano Šandrić. U Upravnom odboru još su Dino Palčić, Marki Blaslov i Tomislav Luštica.


Sutra u 19 sati zakazana je u Jazinama tiskovna konferencija.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.