Hrvatski radio

Radio Zadar

Na Millennium jumpu skakat će i djeca iz Gunje

16.07.2014.

13:42

Autor: Lm

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U ponedjeljak počinju prijave za Dm Millennium jump koji će se 26. srpnja po osmi puta održati na zadarskoj rivi. Organizatori se nadaju brojci od 3 000 skakača a ove godine će im se pridružiti i četvero djece iz Gunje koji će provesti nekoliko dana u Zadru.

950 metara zadarske rive, od Sveučilišta do Morskih orgulja u subotu 26. srpnja bit će rezervirano za Dm Millennium jump odnosno 3 000 skakača, koliko se organizatori nadaju okupiti na osmom izdanju najmasovnijeg skoka u more.
Kao i dosadašnjih godina skakat će se 4 skoka a skakači i posjetitelji koji to budu htjeli moći će besplatno obaviti dermatološki  pregled za koji će biti zaduženo 10 dermatologa.

A novost je da će u najmasovnijem skoku u more skočiti četvero djece iz Gunje koja će nekoliko dana ljetovati u Zadru. A ako i vi želite skočiti prijaviti se, po cijeni od 30 kuna, možete od ovog ponedjeljka na Narodnom trgu i Kalelargi od 19 do 23 sata.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.