Hrvatski radio

Radio Zadar

Na zadarskom Višnjiku u studenom se igra finale Superkupa između vaterpolista Juga i Jadrana?

20.09.2022.

12:09

Autor: Željko Kapelari

Bazen na Višnjiku

Bazen na Višnjiku

Foto: Grad Zadar / /

Po svemu sudeći zadarski zatvoreni bazen na Višnjiku te VK Zadar 1952 bit će domaćini još jednog velikog vaterpolo događaja u suradnji s Hrvatskim vaterpolskim savezom. U planu je odigravanje utakmice Superkupa Hrvatske u kojem bi snage 19. studenog na Višnjiku odmjerili prvaci Hrvatske, vaterpolisti dubrovačkog Juga i pobjednici Kupa, igrači splitskog Jadrana.


- Zadar je nama sjajan domaćin, razgovarali smo o tome na Upravnom odboru i vrlo blizu smo toj odluci, puno toga ovisi i o Zadru da se ta utakmica, kao uvod u sezonu, borba za prvi dvoboj odigra upravo u Zadru na Višnjiku. Stvarno ističem, s Gradom Zadrom i ŠC Višnjik imamo izvrsnu suradnju i vjerujem da će do tog susreta doći i da će svi ljubitelji vaterpola imati priliku na djelu vidjeti velik broj osvajača europskog zlata - ističe Izvršni direktor HVS-a Perica Bukić.


- Mi smo spremni i želimo tu utakmicu organizirati u suradnji s Višnjikom i Gradom Zadrom. I dosad smo bili domaćini velikih utakmica i ovaj dvoboj bi odradili na najvišem mogućem nivou, na zadovoljstvo svih – dodao je Goran Jovančević iz VK Zadar 1952. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.