Hrvatski radio

Radio Zadar

Nakon zamolbe naših slušatelja ispred Poliklinike bit će više klupa

26.04.2023.

12:39

Autor: Suzana Dražić

Postavljaju se dodatne klupe

Postavljaju se dodatne klupe

Foto: S.Dražić / Radio Zadar

Naši slušatelji i emisija "Grintalica" ponovo u akciji! 

Ovoga puta zatražene su dodatne klupe ispred zgrade Poliklinike jer kako kaže slušateljica: "Postoje samo dvije klupe, a toliko je ljudi koji dolaze i čekaju, među njima teško bolesni, a nemaju gdje sjesti. Dobro bi došla barem još jedna klupa". 

Iz Ravnateljstva zadarske Opća bolnice odgovorili su kako nove klupe stižu: 

 "Svjesni potreba pacijenata koji dolaze na preglede u Polikliniku kao i njihove pratnje, naručili smo dodatne klupe te se u ovoj fazi čeka njihova isporuka.", stoji u odgovoru.


Slušateljica u Grintalici pita:

Naši slušatelji, koji petkom zovu "Grintalicu", znaju "ubosti" pravi problem koji se i riješi. Kao i nedavno kada smo mještanima sela Rudopolje, u općini Gračac, pomogli da im što prije poprave cestu, koja je zbog snijega, leda i kiše bila potpuno uništena i nije se moglo njome prometovati.

Nakon našeg poziva,Županijska uprava za ceste istoga dana sanirala je cestu koja je mještanima Rudopolja iznimno važna.


Slušatelj nakon intrervencije

I ovoga petka čujemo se u "Grintalici" Radio Zadra u 8 i 30.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Grintalica

Svaki petak od 10:15 sati u eteru Radio Zadra građani grintaju. Grinta se na telefon 314 315. Recite javno u programu što ste uočili u gradu i županiji, smeta vam i mislite da oni koji su odgovorni ne rade svoj posao.

Poslušajte u Slušaonici