Hrvatski radio

Radio Zadar

Nova pravila na dva prometna križanja u Zadru

30.10.2020.

18:30

Autor: RZD

Nova pravila na dva prometna križanja u Zadru

Nova pravila na dva prometna križanja u Zadru

Foto: - / -

Na raskrižju Obale kneza Branimira i Ulice 112. brigade u Zadru od danas je na snazi nova regulacija prometa, kao i na raskrižju ulica Josipa Jurja Strossmayera i Stjepana Radića, popularno nazvanom "kod male pošte". Evo obavijesti:

Novom regulacijom prometa na predmetnom raskrižju Branimirove i ulice 112. ukida se smjer skretanja vozila u lijevo iz Obale kneza Branimira prema zapadu (Perivoj hrvatskih redarstvenika) i smjer kretanja vozila ravno u Ulicu 112. brigade, odnosno uveden je obvezan smjer kretanja desno za vozila koja se kreću iz Obale kneza Branimira u smjeru jugoistoka prema Lipotici.
Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu i da je na raskrižju ulica Josipa Jurja Strossmayera i Stjepana Radića u Zadru od danas na snazi nova regulacija prometa : uvedena je zabrana skretanja u lijevo iz Ulice Josipa Jurja Strossmayera u Ulicu Stjepana Radića za vozila koja se kreću iz smjera Vruljice prema centru grada. Navedenom regulacijom uveden je obavezan smjer kretanja vozila ravno u smjeru jugoistoka kroz predmetno raskrižje.

Molimo sve sudionike u prometu da poštuju znakove nove regulacije prometa na predmetnom raskrižju - javljaju iz grada Zadra.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.