Hrvatski radio

Radio Zadar

O stresu na radnom mjestu

17.09.2014.

10:43

Autor: rzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Zadru danas počinje 5. međunarodni stručno-znanstveni skup Zaštita na radu i zaštita zdravlja. U hotelu Donat stručnjaci, znanstvenici i istraživači koji se bave ovom problematikom predstavit će 132 rada, a ovogodišnji okrugli stol vrlo je aktualan, tema mu je „Stres na radnom mjestu".

Veleučilište u Karlovcu uz suorganizaciju Hrvatskog zavoda za zaštitu zdravlja i sigurnosti na radu, Hrvatskog ergonomijskog društva i Boise State University Center for Health Policy (SAD) organizira jubilarni 5. međunarodni stručno-znanstveni skup „Zaštita na radu i zaštita zdravlja“koji se održava od 17.-20. rujna 2014 u Hotelu Donat-Borik-Zadar, Hrvatska, sa ciljem okupljanja stručnjaka, znanstvenika i istraživača koji se multidisciplinarno teorijski i praktično bave problematikom u području zaštite na radu i zaštite zdravlja čime se osigurava razmjena znanja i iskustava među sudionicima.

 

Na ovom jubilarnom 5. stručno-znanstvenom skupu „Zaštita na radu i zaštita zdravlja“ biti će prezentirana 132 rada svrstana u pozvana predavanja i devet tematskih područja. Radovi na skupu bit će prezentirani kroz usmena izlaganja ili putem poster sekcije.

I već tradicionalno, u okviru rada skupa održat će se okrugli stol s aktualnom temom današnjice „Stres na radnom mjestu“. Na ovaj skup su se odazvali znanstvenici i stručnjaci iz zemlje i svijeta, specijalisti medicine rada, predstavnici komora, sindikata i raznih tvrtki što potvrđuje njegov značaj i ozbiljnost pristupa problematici.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.