Hrvatski radio

Radio Zadar

Od tri ožujske danas je zapuhala druga bura!

15.03.2023.

09:01

Autor: Radio Zadar

U ožujku imamo tri bure

U ožujku imamo tri bure

Foto: Sime Zelic / Pixsell

"Vratilo nam se malo hladnije i burnije vrijeme koje nas podsjeća da smo ipak  još u zimi i ožujak je pun iznenađenja. Bura se mora ispuhati, prije nego dođe mirnije i toplije proljetno vrijeme",rekao je  Duško Kraljev u jutrošnjem javljanju u program Radio Zadra.

Prognoza za  danas:

Pretežno oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. U zaobalju i to uglavnom u višem gorju postoji mogućnost i za susnježicu i snijeg. Poslijepodne postupno razvedravanje. 

Jaka i vrlo jaka, podno Velebita i olujna bura, poslijepodne će malo oslabiti. More umjereno valovito i valovito, ponegdje je moguće i jače valovito i to uglavnom prema otvorenome . 

Najniža temperatura zraka će biti od 6 do 10 °C, u unutrašnjosti Dalmacije od 0 do 4 °C, a najviša od 10 do 12 °C. Temperature zraka će tijekom dana postupno padati.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici