Hrvatski radio

Radio Zadar

Ovoga vikenda u Zadru Festival vjenčanja

15.03.2014.

08:45

Autor: V. Šetka

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ove godine Festival vjenčanja u Zadru najavit će “Mladenka na konju”. Kada se na Narodnom trgu pojavi mladenka u vjenčanici na konju, u 12 sati to će biti znak da je u Arsenalu započeo Festival vjenčanja !

Udruženje obrtnika Zadar i ove godine nastavlja s organizacijom manifestacije "Festival vjenčanja". Sedmi Festival vjenčanja održat će se u subotu i nedjelju, 15. i 16. ožujka 2014. godine u Arsenalu, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar i partnerstvu s Ilirijom d.d. i Arsenalom. Začetnici i organizatori ove manifestacije su obrtnici, članovi Udruženja obrtnika Zadar te je ova manifestacija postala već tradicionalna aktivnost Udruženja, a okuplja prvenstveno obrtnike povezane sa organizacijom vjenčanja s područja cijele Zadarske županije i šire.

Ove godine Festival vjenčanja u Zadru  najavit će “Mladenka na konju”. Kada se na  Narodnom trgu pojavi  mladenka u vjenčanici na konju , to će biti znak da je u Arsenalu započeo Festival vjenčanja!

"Odbjegla nevjesta" članica je konjičkog kluba Epona a njezino ime je Petra Bikić.Mladenka će  krenuti šetnicom, preko Kalelarge do Narodnog trga  i svoj put nastavlja Kalelargom do Arsenala, kazala je Sanja Perković iz organizacijskog odbora.

Posjetitelji mogu uživati u prezentaciji hrane cateringa  i  restorana , u glazbenom dijelu   programa predstavit će se ansambl Ars CantabileModna revija  započet će u 18 sati , u izlaze modne revije uvest će nas tri povijesne  ikone Grace Kelly, Lady Diana i kraljica Sisy. U popodnevnoj modnoj reviji predstavit  će se vjenčani buketi kojeg će prezentirati balerine Zadarskog plesnog ansambla pod vodstvom Sanje Petrovski.

Nedjeljni program počinje “ Slatkim  jutrom”  na kojem će se prezentirati torte i slastice  te je organizirana  humanitarna prodaja  torti i slastica za pomoć udruzi  Svjetlo. Modna revija započinje u 18 :00 h , tematikom će se razlikovati od subotnje. Program će otvoriti ples na svili a imat ćete priliku vidjeti I mladenku u narodnoj nošnji te , Elvisa Presleya i Marilyn  Monroe ……

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

19 h

Nadin 2022

Kušanje vina