Hrvatski radio

Radio Zadar

Ozlijeđena beba se dobro oporavlja

26.12.2014.

13:04

Autor: Vladimir Šetka

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zdravstveno stanje M.O. (49) koji je početkom tjedna ustrijeljen na Bilom Brigu i dalje je ozbiljno. Njegova desetomjesečna beba, koja se od ozljeda glave liječi u zagrebačkoj Klaićevoj, stabilno je.

Beba je stabilno. Vitalne funkcije su uredne. Danas se planira kontrolno snimanje magnetskom rezonancijom mozga, i onda će se odlučiti o koracima u daljnjem liječenju. S obzirom na stabilnost i povoljne nalaze, mi se nadamo dobrome. Međutim, još je rano za prognoze, ali možemo govoriti o tijeku liječenja koji je za sada povoljan. Hvala Bogu, nije bilo komplikacija i mi se nadamo da će ići i nastaviti se dobro, izjavio je liječnik zagrebačke Klinike za dječje bolesti dr. Miroslav Gjurašin.

Z.S. (56) koji je iz pištolja pucao u muža svoje bivše supruge te u njihovu bebu na Badnjak je uz kaznenu prijavu za pokušaj teškoga ubojstva predan pritvorskome nadzorniku, te je ispitan u Županijskom državnom odvjedništvu. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.